lauantai 16. huhtikuuta 2016

Lauantai-aamu


Koitan paikata päivittämättömyyttäni tän aamuisella videolla. Video kuvaa viikonloppuaamun töitä. noiden jälkeen lähden itse yleensä laitumia siivoamaan tai muuta traktorihommaa tekemään jos säät sallii. Tänään ei sallinut joten tein kaikenlaista muuta puhdetyötä.
Noin kymmenen minuuttia videon tallentamisen jälkeen täällä satoikin taas kotoiseen malliin vettä ja tuuli niin että piti nykästä takkikin päälle.
Mutta aamu oli kaunis!

Keskiviikkopäivä oli jopa niin kaunis että suomalainenhan siitä lämmöstä intoutui ja heitti hupparin veks ja työpäivän jälkeen suihkuun mennessä säikähti kun selkä olikin ihan punainen. On se kumma. Mun sisko ruskettuu aina ja on muutenkin mielettömän kaunis. Mä vaan palan ja muutun punaiseksi. Ei käy tasan onnen lahjat, perhana.4 kommenttia:

 1. Ihana video aamun tapahtumista. Hevoset kulkivat vierellä kun ajoit tietä pitkin. Pienet kissanpojat kasvavat aika vauhtia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hevosilla oli kova hätä että missä viipyy aamiainen! Kissalapsien kynnet ja hampaat tuntuu kasvavan liiankin nopsaan, kiipeilivät tänäänkin jalkaa pitkin :D

   Poista
 2. Viimeinkin päivitys! Ihana video :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin heti perään uuden päivityksenkin, siinäkin on pari videota! Kiitoksia :)

   Poista