sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Bournemouth

Ajattelin nyt vauhtiin päästyäni laittaa heti toisen postauksen tulille.

Toisella Englannin viikolla lähdettiin käymään Bournemouthissa, jossa tällä tilalla kanssani työskentelevällä saksalaispojalla oli kielikoulun koe/valintatilaisuus. Minä vietin pari tuntia istuskellen ja kävellen lähimaastossa ja ihastuin paikkaan. Kaikkialla oli niin keväistä ja vihreää ja puut oli todella kauniita. Muutenkin yksi kauneimpia asioita Englannin luonnossa on puut. Täällä tiluksilla missä asun, kasvaa jotain tammen tyylisiä puita, jotka ovat satoja vuosia vanhoja. niiden rungot on niin paksuja että tarvittaisiin ainakin kymmenen ihmistä pitämään toisiaan käsistä kiinni jotta ne yltäisivät rungon ympärille.


Kun kaverin kielikoulun muodollisuudet oli suoritettu ja meillä oli aikaa, ajettiin meren rantaan ja ostettiin parkkimittarista lippu tunniksi.
Vaikka onkin helmikuu, rannalla oli siltikin runsaasti lenkkeilijöitä, koiranulkoiluttajia, valokuvaajia ja jopa surffareita. Rantaa jatkui silmänkantamattomiin ja sileän rantahiekan seassa oli kauniita kiviä ja simpukoita joita hamstrasin taskut täyteen.

Bournemouthiin on pakko päästä kesällä uudelleen katselemaan rantaelämää. Onneksi kynnys on aika matala, meiltä ajaa Bournemouthiin vain reilun puoli tuntia, riippuen tietöistä ja ruuhkista.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti